Χειμερινές Εκπτώσεις: Προστατέψτε τις αγορές σας με μια ασφάλεια περιεχομένου κατοικίας

Οι χειμερινές εκπτώσεις βρίσκονται ήδη στο απόγειό τους! Όσο ψωνίζετε, σκεφτείτε και για την προστασία των καινούργιων σας αντικειμένων με μια ασφάλεια περιεχομένου κατοικίας.

Η περίοδος των εκπτώσεων είναι ιδανική για να σβήσετε από τη λίστα επιθυμιών σας κάποια πολυπόθητα αντικείμενα ή ακόμα και ρούχα και παπούτσια. Ένα καινούργιο ζευγάρι μπότες, μία φωτογραφική μηχανή, μια τηλεόραση, ένα φωτιστικό, μία κουζινομηχανή κλπ. Άλλωστε δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να παίρνεις κάτι που τόσο θέλεις, πληρώνοντας λιγότερο! Όπως και η διαδικασία του να ανοίγεις ένα καινούργιο κουτί για να ανακαλύψεις το περιεχόμενό του δεν συγκρίνεται με άλλη.

Κι ενώ καμαρώνετε για τα καινούργια σας αντικείμενα και τα προσέχετε σαν κόρη οφθαλμού, αρχικά γιατί μόλις τα πήρατε και δεύτερον γιατί θυμάστε πόσο πληρώσατε για αυτά, είστε σίγουροι ότι έχετε κάνει τα πάντα για να προστατέψετε τόσο τις νέες αγορές σας όσο και τις παλαιότερες;

Αλήθεια, εσείς γνωρίζετε πόσο κοστίζουν συνολικά τα πράγματα που έχετε σπίτι σας; Για παράδειγμα, ο οικιακός εξοπλισμός σε ένα μέσο ελληνικό σπίτι ανέρχεται συνολικά στα 18.350€, σύνολο που προκύπτει λαμβάνοντας υπόψιν μόνο τα βασικά πράγματα που περιέχει ένα σπίτι.

{Γιατί είναι σημαντική η ασφάλεια περιεχομένου για κάθε σπίτι;}

Κατά συνέπεια, έχετε υπολογίσει ποτέ το κόστος αντικατάστασης των προσωπικών σας αντικειμένων εξαιτίας κλοπής, φωτιάς και ζημιάς από νερά; 

Τι θα σήμαινε για εσάς εάν θα έπρεπε αύριο να αντικαταστήσετε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές; Εάν για παράδειγμα συνέβαινε κάτι στην 42’ Smart TV που αγοράσατε την Black Friday στη μισή τιμή ή στο laptop σας, πώς θα το αντιμετωπίζατε; 

Τα παραπάνω ερωτήματα σίγουρα δεν περνούν εύκολα από το μυαλό σας όταν ψάχνετε στο internet για να σκοράρετε τις καλύτερες προσφορές ή όταν ψωνίζετε κατά την περίοδο των εκπτώσεων. Και είναι λογικό! 

Όμως, επειδή όπως λέει και μία λαϊκή ρήση «προσέχουμε για να έχουμε», υπάρχουν οικονομικές λύσεις για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και μια λιγότερη έγνοια στο μυαλό σας.

Μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της Eurobank μπορείτε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα Sweet Home Smart* που σχεδίασε η Eurolife ERB αποκλειστικά για τους πελάτες της Τράπεζας. Μέσω αυτού του προγράμματος σας προσφέρεται η ασφάλιση του περιεχομένου της κατοικίας σας, αξίας µέχρι 30.000Є, µε το ετήσιο κόστος µόνο 50€ το χρόνο! Δηλαδή, μόνο 4,1€ το μήνα για να προστατέψετε την περιουσία σας

Οι καλύψεις περιεχομένου του προγράμματος κατοικίας Sweet Home Smart 

Τα πλεονεκτήματα του προγράµµατος Sweet Home Smart

 • Η ασφάλιση του περιεχομένου γίνεται σε αξία αντικατάστασης ως καινούργιο, δηλαδή καλύπτει την επισκευή ή την αντικατάσταση των ασφαλισμένων αντικειμένων µε καινούργια αντίστοιχης, προδιαγραφών και χρήσης.

 • Έχει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόστος, καθώς έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη την σύγχρονη πρακτική απλοποίησης των ασφαλιστικών προϊόντων, δίχως να κάνει συμβιβασμούς στις πραγματικά απαραίτητες καλύψεις.

 • ∆ιαθέτει την πρωτοποριακή υπηρεσία επισκευής ζημιών ERB Repair για γρήγορη και υπεύθυνη επισκευή από δίκτυο αξιόπιστων τεχνητών** και συνεργείων µε άμεση κάλυψη του κόστους των επισκευών για ζημιές που καλύπτονται από το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας, χωρίς δικά σας έξοδα και χωρίς να περιμένετε εκ των υστέρων είσπραξη.Τέλος, τα προγράμματα της Eurolife ERB συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Επιστροφή» της Eurobank. Εφόσον επιλέξετε να εξοφλήσετε τα ασφάλιστρά σας με πάγια εντολή πληρωμής τους μέσω της πιστωτικής σας κάρτας, που συμμετέχει στο πρόγραμμα Επιστροφή, κερδίζετε το 3% της αξίας του ασφαλίστρου σε ευρώ. Ακόμα μία έκπτωση που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε!

Καλές αγορές!

*Η συγκεκριµένη ασφάλιση περιεχοµένου κατοικίας ισχύει µόνο για διαµερίσµα µέχρι 120 τ.µ., κατασκευής από µπετόν αρµέ, που είναι µόνιµη κατοικία και δεν έχει ιστορικό ζηµιών,      ενώ καλύπτονται αντικείµενα αξίας µέχρι 1.500€.** Σε Αττική και Θεσσαλονίκη, αλλά και Αχαΐα, Ηράκλειο, Λάρισα, Μαγνησία και Χαλκίδα.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε τα νεότερα άρθρα από το blog μας