Eurolife FFH: Εγκαίνια των νέων γραφείων της στη Θεσσαλονίκη


Στην οδό Καρόλου Ντηλ 13

eurolife product

Εγκαίνια των νέων γραφείων της στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε η Eurolife FFH την Πέμπτη 7 Μαρτίου. Τα νέα γραφεία της εταιρείας, που διαθέτει δυναμική παρουσία στη Βόρειο Ελλάδα, βρίσκονται στη διεύθυνση Καρόλου Ντηλ 13, στον 3ο όροφο, αντικαθιστώντας την προηγούμενη διεύθυνση της Λέοντος Σοφού 18. Η μετακίνηση της εταιρείας στην καρδιά της Θεσσαλονίκης εξασφαλίζει ακόμα μεγαλύτερη προσβασιμότητα στους πελάτες και τους συνεργάτες της.

 

Παρόντες στην τελετή των εγκαινίων ήταν η διοικητική ομάδα της Eurolife FFH και στελέχη Πωλήσεων. Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife FFH, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, δήλωσε σχετικά: «Μέσα από τη δυναμική μας παρουσία στη Θεσσαλονίκη εδώ και πολλά χρόνια, έχουμε αποδείξει τη σημασία που δίνουμε στην αγορά της Βόρειας Ελλάδας. Η μετακόμιση στα νέα μας γραφεία, μάς δίνει μια πνοή ανανέωσης και στόχος μας είναι να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την παρουσία μας στην περιοχή και τους δεσμούς μας με τους συνεργάτες μας εδώ. Φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα τους, όπως και στους πελάτες μας, με τον ίδιο δυναμισμό και το ίδιο υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού.»

 

Μέσα από τα γραφεία της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και το ευρύ δίκτυο ασφαλιστικών συνεργατών που διαθέτει σε όλη τη χώρα και με το οποίο βρίσκεται σε συνεχή επαφή, η Eurolife FFH βρίσκεται διαρκώς δίπλα σε εκείνους που την εμπιστεύονται. Μέσα από ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις για ιδιώτες και επιχειρήσεις, που καλύπτουν όλους τους τομείς της ζωής, απαντά σε κάθε ανάγκη των πελατών της, ενθαρρύνοντάς τους να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά.