Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας

Για εμάς κάθε σπίτι έχει πολύ μεγάλη αξία

Smart Home: Η ζωή μέσα σε ένα έξυπνο σπίτι

Τι πραγματικά σου προσφέρει ένα έξυπνο σπίτι;
Eurolife Blog_Άνθρωπος που ελέγχει τα φώτα στο σπίτι του χρησιμοποιώντας ένα αυτοματοποιημένο σύστημα_smart home

Σκέφτεσαι ποτέ πώς θα ήταν να ζεις σε ένα smart home; Τα έξυπνα σπίτια δεν ανήκουν στο μέλλον αλλά στο παρόν. Προσφέρουν απίστευτη ασφάλεια, εξοικονόμηση χρόνου και άνεση. Μπορείς να ελέγχεις τα φώτα, τον θερμοσίφωνα και τις ηλεκτρικές συσκευές σου, όλα από το κινητό σου! Και μάλιστα οικονομικά, αφού οι υπάρχουν πλέον προσιτές λύσεις που έχεις τη δυνατότητα να προσαρμόσεις στις δικές σου ανάγκες. Σου ακούγεται ενδιαφέρον; Ας δούμε λοιπόν πώς μπορείς να μετατρέψεις το δικό σου σπίτι σε ένα απολύτως σύγχρονο και cosy smart home!

5 λόγοι για τους οποίους ζεις καλύτερα μέσα σε ένα smart home

1. Όλα γίνονται πιο γρήγορα

Πρώτος και καλύτερος λόγος είναι ότι όλα γίνονται πιο γρήγορα μέσα σε ένα smart home. Με ένα tap στην οθόνη του κινητού σου μπορείς να ελέγξεις φώτα, θερμοστάτες και συσκευές, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο. Σκέψου να επιστρέφεις από τη δουλειά και να έχεις ανάψει τον θερμοσίφωνα ήδη με το που μπεις στο αυτοκίνητο. Κάνεις μπάνιο πιο γρήγορα, χαλαρώνεις και φτιάχνεις μια καλύτερη ρουτίνα ύπνου. Ή σκέψου το άλλο! Να σου φτιάχνει η φριτέζα αέρος το φαγητό με απομακρυσμένο έλεγχο από το κινητό σου. Ετοιμάζεις εσύ τα υλικά και η συσκευή τα μαγειρεύει αργότερα.

Άρα, ένα έξυπνο σπίτι σου εξασφαλίζει χρόνο για ξεκούραση, αυτοφροντίδα ή ό,τι άλλο θέλεις να κάνεις εσύ!

2. Έχεις ωραία ατμόσφαιρα

Όταν ζεις σε ένα smart home, μπορείς να δημιουργείς μια υπέροχη ατμόσφαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού. Φαντάσου να μπορείς να προσαρμόζεις τα φώτα, τη μουσική και τη θερμοκρασία του χώρου ακριβώς όπως τα θέλεις, χωρίς καν να σηκωθείς από τον καναπέ!Οι smart συσκευές συμβάλλουν στη διακόσμηση του σπιτιού σου, κάνοντας κάθε στιγμή μοναδική, από ένα χαλαρωτικό βράδυ με βιβλίο μέχρι ένα τρελό party time με φίλους. Οι έξυπνες συσκευές παρέχουν απεριόριστες δυνατότητες για να κάνουν κάθε στιγμή μαγική, ενισχύοντας τη διάθεσή σου και αναβαθμίζοντας την καθημερινότητα.

3. Περισσότερες ειδοποιήσεις ασφαλείας

Σε ένα smart home, ξέρεις ότι έχεις ένα ακόμη επίπεδο στην ασφάλεια τη δική σου και των αγαπημένων σου. Οι ειδοποιήσεις που λαμβάνεις για τυχόν αναμμένο φούρνο ή ανοιχτό ψυγείο σε προειδοποιούν, για να προλάβεις μια κατάσταση εγκαίρως. Οι αισθητήρες και οι κάμερες ανιχνεύουν κάθε κίνηση και σου στέλνουν αμέσως μια ειδοποίηση στο κινητό σου, όπου κι αν βρίσκεσαι. Έτσι, ακόμα και όταν δεν είσαι στο σπίτι, είσαι πάντα ενημερωμένος για ό,τι συμβαίνει και μπορείς να αντιδράσεις άμεσα σε οποιαδήποτε ασυνήθιστη κατάσταση.

Ένα smart home δεν είναι απλώς ένα έξυπνο σπίτι, είναι ένας ασφαλέστερος κόσμος για να ζεις!

4. Μεγαλύτερη οικονομία

Ποιος δε θέλει να έχει ένα σπίτι που τον βοηθάει να εξοικονομεί χρήματα, κάθε μέρα, κάθε στιγμή! Σε ένα smart home, οι έξυπνες συσκευές και τα αυτοματοποιημένα συστήματα θέρμανσης, ψύξης και φωτισμού ρυθμίζονται ακριβώς στις ανάγκες σου, αποφεύγοντας τη σπατάλη ενέργειας.Φαντάσου να μη χρειάζεται να σκέφτεσαι ότι άφησες πάλι τα φώτα αναμμένα φεύγοντας ή έμεινε η θέρμανση στο φουλ σε άδειο δωμάτιο. Επιπλέον, υπάρχουν εφαρμογές που σου στέλνουν reports κατανάλωσης. Έτσι μπορείς να κάνεις περισσότερη οικονομία στην ενέργεια.

5. Έλεγχος ακόμα κι όταν λείπεις

Ξέρεις τι είναι πραγματική ελευθερία; Να μπορείς να ελέγχεις το σπίτι σου, ακόμη και όταν δεν είσαι εκεί! Θες να προσαρμόσεις τη θερμοκρασία ή να κλείσεις τα φώτα; Κανένα πρόβλημα, μπορείς να τα κάνεις όλα από το κινητό σου, είτε βρίσκεσαι στη δουλειά, είτε σε διακοπές.

Έχεις μήπως παιδάκια μόνα στο σπίτι; Τότε θα σου αρέσει πολύ και το έξυπνο θυροτηλέφωνο. Αν κάποιος χτυπήσει το κουδούνι του σπιτιού, ελέγχεις από το κινητό σου ποιος είναι και αποφασίζεις εσύ αν θα ανοίξεις την πόρτα. Έτσι, ξέρεις ότι η οικογένεια είναι ασφαλής. Οι έξυπνες συσκευές και οι εφαρμογές του σπιτιού σου σού δίνουν τον πλήρη έλεγχο, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την άνεσή σου, χωρίς έγνοιες.

Πώς θα κάνεις το σπίτι σου έξυπνο

Για να μετατρέψεις το σπίτι σου σε ένα έξυπνο σπίτι, μπορείς να ξεκινήσεις εγκαθιστώντας σταδιακά τα παρακάτω:

  • Βάλε έξυπνους θερμοστάτες για αυτόματη ρύθμιση θερμοκρασίας και εξοικονόμηση ενέργειας.
  • Τοποθέτησε έξυπνες λάμπες LED, που καταναλώνουν λιγότερο ρεύμα και μπορείς να τις ρυθμίζεις από το κινητό σου.
  • Πέρασε έξυπνα στόρια που ανοίγουν και κλείνουν αυτόματα ανάλογα με τις ώρες ηλιοφάνειας.
  • Τοποθέτησε έξυπνες κάμερες ασφαλείας και θυροτηλεφώνου για περισσότερη επιτήρηση και ασφάλεια.
  • Αντικατέστησε τις συμβατικές κλειδαριές με έξυπνες που ανοίγουν με κωδικό ή αποτύπωμα.
  • Χρησιμοποίησε έξυπνα συστήματα ποτίσματος για τον κήπο σου που λειτουργούν χειμώνα και καλοκαίρι και προσαρμόζονται στις καιρικές συνθήκες.
  • Άλλαξε τις ηλεκτρικές σου συσκευές με έξυπνο οικιακό εξοπλισμό για μεγαλύτερη άνεση και ευκολία στην κουζίνα και το housekeeping.
  • Εγκατέστησε ένα κεντρικό σύστημα ελέγχου που συνδέει και ελέγχει όλες τις έξυπνες συσκευές και λειτουργίες του σπιτιού.

Προστατεύοντας ένα έξυπνο σπίτι

Το σπίτι σου είναι το προσωπικό σου καταφύγιο. Για να απολαμβάνεις περισσότερο τις στιγμές σου μέσα σε αυτό, εκτός από smart, χρειάζεται να είναι και ασφαλές.

Για να έχεις ακόμη μεγαλύτερη προστασία, η Eurolife FFH προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Προστάτευσε την κατοικία σου από:

  • τεχνικές βλάβες
  • απώλεια περιεχομένου
  • φυσικά φαινόμενα
  • διάφορα άλλα απρόοπτα 

διατηρώντας τον έλεγχο και την ηρεμία σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις:

  • αντικατάσταση περιουσιακών στοιχείων
  • υπηρεσία άμεσης επέμβασης 24/7 σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης
  • δίκτυο συνεργείων για επισκευή ζημιών με 6μηνη εγγύηση εκτέλεσης εργασιών

 

Με τη Eurolife FFH, το έξυπνο σπίτι σου είναι πάντα σε ασφαλή χέρια. Και με το EurolifeSYN+, έχεις τη δυνατότητα να απολαμβάνεις συνδυαστικές εκπτώσεις και έκπτωση στον ΕΝ.Φ.Ι.Α., εξασφαλίζοντας ένα πραγματικά ασφαλές και έξυπνο σπίτι.

Προγράμματα ασφάλισης κατοικίας

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε τα νεότερα άρθρα από το blog μας