Πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων ΕurolifeSYN+

Αξία έχει να συνδυάζεις προστασία και όφελος ταυτόχρονα

Πώς μπορώ να συνδυάσω ασφαλιστική κάλυψη και έκπτωση στα ασφάλιστρα ταυτόχρονα;

Πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων EurolifeSYN+

Αναρωτιέσαι πώς μπορείς να έχεις έκπτωση στα ασφάλιστρα που πληρώνεις, χωρίς να κάνεις έκπτωση στις ασφαλιστικές σου ανάγκες;

Το πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων EurolifeSYN+ της Eurolife FFH είναι σχεδιασμένο για σένα που αναζητάς μεγαλύτερη ασφαλιστική κάλυψη αλλά και όφελος ταυτόχρονα.

Τώρα, μπορείς να προστατέψεις όλα όσα έχουν αξία για σένα, από την υγεία και το όχημα, μέχρι την κατοικία και το τετράποδο μέλος τις οικογένειάς σου, με προνομιακές τιμές.

Σε αυτό το άρθρο μπορείς να ανακαλύψεις πώς ακριβώς γίνεται να εξασφαλίζεις περισσότερη προστασία, με λιγότερα έξοδα.

Τι είναι το πρόγραμμα EurolifeSYN+

Το πρόγραμμα EurolifeSYN+ είναι ένα πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων με το οποίο όσο περισσότερα ασφαλιστικά συμβόλαια αγοράζεις, τόσο μεγαλύτερη μείωση αποκτάς στο ασφάλιστρο που πληρώνεις.

Πώς αποκτώ έκπτωση στα ασφάλιστρα με το EurolifeSYN+

Στο πρόγραμμα EurolifeSYN+ οι εκπτώσεις λειτουργούν κλιμακωτά.

Πάμε να δούμε τι ακριβώς σημαίνει η κλιμακωτή έκπτωση που σου προσφέρει το πρόγραμμα:

  • Εάν έχεις ήδη ένα προϊόν που συμμετέχει στο πρόγραμμα, τότε αποκτάς 5% έκπτωση όταν αγοράζεις ένα 2ο συμβόλαιο το οποίο συμμετέχει στο πρόγραμμα
  • Στο 3ο συμβόλαιο που αγοράζεις και συμμετέχει στο πρόγραμμα, αποκτάς 10% έκπτωση
  • Στο 4ο συμβόλαιο που αγοράζεις και συμμετέχει στο πρόγραμμα, έχεις 15% έκπτωση
  • Για κάθε επιπλέον συμβόλαιο που αγοράζεις και συμμετέχει στο πρόγραμμα, αποκτάς 15% έκπτωση

Άρα, στο πρόγραμμα οι εκπτώσεις ισχύουν από δύο ενεργά ασφαλιστικά συμβόλαια και πάνω. Επιπλέον, για να ισχύει η έκπτωση χρειάζεται να είναι σε ισχύ τα προηγούμενα συμβόλαιά σου.

Η σειρά που εφαρμόζεται η έκπτωση στα συμβόλαια, είναι η χρονολογική σειρά που αγοράζεις το κάθε συμβόλαιο. Τέλος, ο παραπάνω μηχανισμός δεν ισχύει για τα ασφαλιστικά προγράμματα υγείας ή αυτοκινήτου. Για αυτά τα συμβόλαια εφαρμόζεται πάντα έκπτωση 5%.

Τι ασφαλιστικές ανάγκες μπορώ να καλύψω με το EurolifeSYN+

Ασφάλιση υγείας

Εξασφάλισε το καλύτερο για τον εαυτό σου και την οικογένειά σου με νοσοκομειακά προγράμματα που σου προσφέρουν δαπάνες νοσοκομείου και ιατρών, επείγοντα περιστατικά, απευθείας κάλυψη σε συμβεβλημένα νοσοκομεία και 24ωρη εξυπηρέτηση. Και με τα προγράμματα εξωνοσοκομειακής περίθαλψης, έχεις κάλυψη ιατρικών επισκέψεων και διαγνωστικών εξετάσεων, καθώς και δωρεάν check-up.

Ασφάλιση οχήματος

Κάθε προορισμός πρέπει πάντα να ξεκινάει με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια. Με τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου της Eurolife FFH έχεις προστασία απέναντι σε υλικές ζημιές, κλοπή, αστική ευθύνη κ.α. φροντίδα ατυχήματος 24/7, καθώς και τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε 3μηνη, 6μηνη ή 12μηνη διάρκεια ασφάλισης.

Ασφάλιση κατοικίας

Το σπίτι είναι το μέρος που στεγάζει τα αντικείμενα, τις χαρούμενές στιγμές και τις αναμνήσεις μας. Τώρα μπορείς να προστατέψεις το κτήριο αλλά και το περιεχόμενο που βρίσκεται μέσα σε αυτό, από ένα σύνολο απρόοπτων περιστατικών. Παράλληλα, έχεις στη διάθεσή σου υπηρεσίες όπως άμεση επέμβαση 24/7 σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και δίκτυο συνεργείων με 6μηνη εγγύηση εκτέλεσης εργασιών.

Άλλες ασφαλίσεις

Με το EurolifeSYN+ πετυχαίνεις μείωση στα ασφάλιστρά σου όταν επιπλέον ασφαλίζεις την υγεία του κατοικιδίου σου, την ψηφιακή σου δραστηριότητα όταν είσαι online, τις πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες που έχεις στην τσάντα και το πορτοφόλι σου κ.α.

Κάνε κλικ εδώ για να μάθεις πιο αναλυτικά τα προϊόντα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Τι πλεονεκτήματα μου προσφέρει το EurolifeSYN+

Με το πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων EurolifeSYN+ έχεις σημαντικά προνόμια στην κάλυψη των ασφαλιστικών σου αναγκών, αφού εξασφαλίζεις:

Προνομιακή τιμολόγηση

Με τις εκπτώσεις του προγράμματος αποκτάς τα ασφαλιστικά προγράμματα που χρειάζεσαι, πιο οικονομικά.

Μεγαλύτερη κάλυψη

Έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις περισσότερα προγράμματα προκειμένου να καλύψεις τις δικές σου ανάγκες.

Ποιότητα και αξιοπιστία

Με την Eurolife FFH έχεις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και άμεση εξυπηρέτηση.

Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων EurolifeSYN+

Τα πρόγραμμα EurolifeSYN+ απευθύνεται σε όλους! Είτε είσαι νέος είτε υφιστάμενος πελάτης της Eurolife FFH.

Εάν είσαι ήδη ασφαλισμένος και έχεις στην κατοχή σου ασφαλιστικό προϊόν που συμμετέχει στο πρόγραμμα EurolifeSYN+, δικαιούσαι την έκπτωση που αναφέρεται παραπάνω. Η μείωση αυτή θα εφαρμοστεί μόλις ανανεώσεις το ασφαλιστικό σου συμβόλαιο.

Ασφάλεια και προνομιακές τιμές με τη Eurolife FFH

Είμαστε δίπλα σου και σου προσφέρουμε συνεχώς περισσότερα κίνητρα για να μπορείς να προστατεύεις, ακόμα πιο αποτελεσματικά, όλα όσα έχουν αξία για σένα!

Με το πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων EurolifeSYN+ μπορείς να εξασφαλίσεις, πιο οικονομικά, ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη για εσένα και την οικογένειά σου.

Εάν θέλεις κι εσύ να απολαμβάνεις τις παροχές του προγράμματος:

  • Επικοινώνησε με τον ασφαλιστικό σου σύμβουλο
  • Κάλεσε στο 2109303800
  • Επικοινώνησε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας
Δες περισσότερα για το πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων ΕurolifeSYN+

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε τα νεότερα άρθρα από το blog μας